Boraink
Fotógaléria
Események
Rólunk

Rólunk

Borászatunk családi vállalkozásként foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A Kunsági borvidék észak-nyugati részén Ceglédbercel határában, a Gödöllői-dombság utolsó nyúlványának lankáin találhatók ültetvényeink (helyi elnevezéssel élve az Arany-hegyen és a Fisher-parton). A mintegy 11 hektárnyi területű szőlő várja őszről-őszre, hogy megtöltse pincénket és bortárolónkat értékes nedűjével.

Családunkban a szőlőtermesztésnek és a "Bor" készítésnek régi hagyománya van, de a "nagyközönségnek" családi borászatunk kapuit csak 1998-ban nyitottuk ki. A kezdetek óta folyamatosan fejlesztjük technológiánkat, így kínálatunkban megtalálható a tradicionális eljárással készült vörösbor mellett a reduktív módszerrel előállított friss, gyümölcsös illatú, ízvilágú borok is. Hiszük, hogy mindaz a szorgalmas, szeretettel végzett munka, amellyel a szőlőt gondozzuk majd annak levét borrá nemesítjük visszatükröződik boraink minőségében.

Ceglédi borászatunk boraival, az évek során jelentős szakmai elismeréseket szereztünk. Emiatt munkánk legnagyobb elismerésnek azt tartjuk, amikor vásárlóink visszatérnek hozzánk egy újabb palack borért. 

2012 év végére, Uniós Pályázat segítségével elkészült látványpincénk is, ahová nagy szeretettel várunk minden kulturált borfogyasztót. 

Zárszóként, csak természetes elfogultsággal tudunk szólni borainkról. Mint ahogy a régi borász mondás is szól: "Van a jó bor, a jobb bor, és a sajátunk."

Ha nem hiszi kedves látogató, tegyen próbára minket!

Molnár Sándor